Manligt utseende: «Äktenskap är omöjligt utan förändring»

När människor gifter sig tror de att deras make är den enda livet ut. Sex månader senare dyker den andra upp, ett år senare – den tredje. Och så vidare och så vidare för alla. Och allt för att äktenskap är omöjligt utan förändring. Jag vet säkert.

Nyligen träffade gamla vänner. Låt oss säga att de heter Igor och Natasha. De har varit gifta länge och är ganska nöjda. Lycklig, trots att de för fem år sedan fuskade aktivt på varandra. Natasha, till exempel, lurade med mig.

Detta hände av misstag. Varken hon eller jag hade någonsin drömt om något liknande – det var bara omständigheterna. Familjen grälade på allvar, Natasha gick med en skandal, hyrde en lägenhet och med snyftningar började klaga till mig att «den här idioten inte förstår henne alls.»  cialis generisk Snart övergick vi från själsparande samtal till sex. På hennes initiativ och ömsesidiga samtycke.

Vi gick inte ur sängen på nästan en månad. En kväll ringde hon och sa: «Det är det, jag går tillbaka till min man.» Och hon återvände. Det är värt att notera här att hennes man inte hela tiden var en modell av lojalitet och kyskhet. Han berättade för mig om detta en gång under en vänlig libation..

Man kunde inte överväga detta förräderi. I stort sett bodde de åtskilda från varandra, skulle skilja sig och som ett resultat hade de rätt till några upptåg.

Men vem behöver dessa ursäkter? Vi är alla människor och vi förstår att utan frihet förlorar vi vår smak för livet. Med tiden blir varje förhållande monotont, livet tillsammans är trist och sex är tråkigt. Därför behöver partner absolut vila från varandra..

Ju längre människor lever i äktenskap, desto mindre är de avundsjuka på varandra. Förräderi snabbar upp. Handlingssekvensen är som följer: förräderi – svartsjuka – återanimering av känslor. Om en man misstänker något, kommer odjuret omedelbart att vakna upp i honom. Första gången jag sov med en väns fru ringde han omedelbart till henne. Innan dess hade han inte ringt på fem dagar. Men så snart vi gick i sängen kände han att något var fel.

Jag har tre bra vänner. De är alla gifta. Och alla, inklusive jag, lurade sina fruar. En av misstag på en fest, den andra målmedvetet med samma kvinna i flera år, den tredje – i varje stad där han flyger för förhandlingar. Samtidigt älskar de sina fruar och kommer inte att upplösa äktenskapets heliga band. Vet du varför? Eftersom familjens lycka bara kan kännas genom jämförelse. När du fuskar förstår du att en älskarinna är bra, men bara ett tag. Ingen vill bo med dem, med goda älskarinnor. Jag vill bo med fruar.

Familjelycka kan man bara känna genom jämförelse

Familjpsykologer hävdar att fyra av fem gifta män har fuskat på sina fruar minst en gång i sina liv. Jag skulle gärna se den här femte. Jag tror att han bara var rädd för att erkänna. Jag tror inte att en man kan vara trogen av ideologiska skäl..

Det är så programmerat av naturen: en manlig individ försöker dela sitt DNA med så många kvinnor som möjligt. Och trots allt, med det bästa syftet, så att så många goda avkommor som möjligt dyker upp. Kvinnor, förresten, letar också efter den mest framgångsrika bäraren av gener. De vill att deras avkommor ska vara vackra, intelligenta och roliga skämt. Så de kan inte motstå dem som verkar vackrare än den föregående..

Jag tror inte att en man kan vara trogen av ideologiska skäl.

En av mina vänner leds av alla hennes önskningar (jag försöker så hårt att utjämna hårdheten i uttrycket «sova med alla»). Hon har ungefär ett sportintresse – att förföra den herre hon gillar på en halvtimme. Dessutom har hon varit gift i 15 år. När jag frågade henne hur hon lyckas lura sin man svarade hon att hon inte lurar någon..

Han berättar bara inte allt, och han är inte särskilt intresserad, även om han antagligen gissar om hennes hobbyer. När allt kommer omkring, vem hon än var med, återvänder hon alltid till honom. Förräderi älskar tystnad. Kanske är detta hemligheten med familjens lycka.?

Men tillbaka till mina vänner. De berättade inte för varandra någonting. Och med rätta – de värnar om bräcklig familjelycka. De ser glada ut, kommer att få en bebis.

Ett par gånger funderade jag på att föreslå Natasha (min väns fru) att upprepa vårt möte. Men tack och lov, han vågade inte. Och hon skulle sannolikt vägra ett sådant skamlöst erbjudande. Och våra vänskap kan påverkas allvarligt.

Men ibland blinkar tanken i mitt huvud: om de grälar igen kommer vår historia att upprepa sig. Och jag tror att chansen är stor – trots allt är äktenskapet omöjligt utan förändring..