15 stjärnor som daterade gifta män

Några av dem är nu lyckligt gift, medan andra inte kunde skapa en stark familj efter mannens skilsmässa..

Kändislivet kan vara som en tvålopera. Många äktenskap, skilsmässor, otrohet, älskarinnor och barn på sidan blir då och då rubriker i pressen. Ibland anklagas stjärnorna för «PR-romaner», men kändisar är också människor, de tenderar att bli kär och följa passionen och vara gift. Vilken av stjärnkvinnorna inte var rädd för samhällets fördömande, kastade sig i en malström av känslor för gifta män med huvud och hur det slutade?

Ksenia Sobchak

TV-presentatören har, av hennes eget erkännande, aldrig berövats mäns uppmärksamhet. I början av sin karriär, efter att ha flyttat från S: t Petersburg till Moskva, var Sobchak bättre känd som en socialit och partytjej, där det fanns många framgångsrika, intressanta och gifta män. På 2000-talet tillskrev sekulära skvaller henne en affär med en gift affärsman Oleg Malis, då sa de att det var för hennes skull att direktören för Silver Rain-radiostationen Dmitry Savitsky lämnade familjen. Och 2010 träffade Ksenia Sobchak den politiska strategen Sergei Kapkov, och varje omgång av denna roman behandlades aktivt i pressen. Innan Kapkov träffade Sobchak, var han gift med värden för Vesti 24-kanalen Ekaterina Grinchevskaya och uppfostrade två barn i äktenskap. Paret skilde sig utan mycket hype, men förhållandet mellan Ksenia och Sergey slutade inte med ett bröllop.

Snart fördes TV-presentatören av oppositionsuppfattningar, och 2013 gifte hon sig med skådespelaren Maxim Vitorgan. Detta äktenskap har nyligen också gått sönder. Samtidigt gjorde Vitorgan och Sobchak ett officiellt tillkännagivande om separationen först i mars 2019. Innan dess gifte sig Sobchak trotsigt offentligt med regissören Konstantin Bogomolov, gift med skådespelerskan Daria Moroz. Både Sobchak och Bogomolov försäkrade allmänheten att deras äktenskap vid mötet redan existerade endast på papper.

Olga Buzova

I 6 år följde parets fans romantiken mellan TV-presentatören «House-2» och fotbollsspelaren Dmitry Tarasov. De var glada för dem och beundrade de gemensamma bilderna. Därför slog nyheten om skilsmässan 2016 som en bult från det blå. Det visade sig att den gifta Tarasov hade haft en affär med modellen Anastasia Kostenko under lång tid och till och med presenterade sin mor för henne. De sympatiserade med Olga Buzova, de hällde lera på Tarasov, men det fanns också de som sa att Olga hade en «karmisk boomerang» bland de tröstande rösterna. Som 2011 tog hon också Tarasov bort från sin första familj, där Tarasov uppfostrade en tvåårig dotter tillsammans med Oksana Dmitrieva. Det var på grund av Buzova att Tarasov skildes och aldrig öppet återkallade ex-fru och lilla dotter igen i någon intervju..

Medan Buzova samlade sympatiska svar och byggde en musikalisk karriär med tårar frågade abonnenter i sociala nätverk Tarasovs första fru vad hon tyckte om detta. ”Det här är en gammal historia som inte längre är intressant för mig. Jag tror att allt är uppenbart och så. Mitt liv kommer inte att förändras, och någons PR-koncept om stort universellt lidande och ödets «orättvisa» kan hopplöst kollapsa. Därför lämnar vi denna fråga obesvarad – skrev Oksana Dmitrieva som svar.

Victoria Lopyreva

När den 35-åriga Miss Russia 2003-titelinnehavaren slutligen officiellt slutade dölja sin graviditet översvämmade paparazzi-skott på internet. På dem slappnade skönheten av på stranden i Miami med en man, som kändes som affärsman Igor Bulatov, svärson till miljardären Samvel Karapetyan och maken Tatevik Karapetyan. Som också är gravid. Situationen såg så skandalös ut att även stjärnorna rusade in i diskussionen. Hon fördömdes offentligt av Buzova, och Andrei Malakhov avstod till och med från Victoria på Instagram.

Modellen bestämde sig för en uppriktig intervju, där hon sa att de hade känt Bulatov i nästan tio år. Och de motstod alltid den kraftiga passionen. Är det oärligt att anklaga Lopyreva för att ha tagit sin man från sin vän? Hon och Tatevik har aldrig varit vänner. Och det när Victoria fick reda på graviditeten hos Bulatovs fru, var hon själv i en position. I allmänhet föll mycket ilska på Lopyreva, men hon fokuserade på sitt framtida barn. Men även nu gör hon små kommentarer om sitt förhållande till barnets far..

Christine Asmus

24-årig stjärna i serien «Interns» spelade bara på skärmen den oskyldiga blyga Varya. I den unga skådespelerskans liv var rovliga passioner i full gång. 2013 lärde sig världen att för Asmus skull lämnade den 31-årige bosatta i Comedy Club Garik «Bulldog» Kharlamov äntligen familjen. Men han var bunden med sin lagliga hustru i sju års civila förhållanden och ytterligare två års äktenskap! Kharlamov och Asmus gömde sin romantik under lång tid, möttes i säkra lägenheter och reste utomlands.

Kharlamovs fru, hemmafru Yulia Leshchenko, var som förväntat den sista som fick veta om allt. Hon var 28 år och tillbringade större delen av sitt vuxna liv i ett förhållande med en komedieboende. Därför visste allmänheten inte hur man skulle reagera på nyheterna: å ena sidan var det synd för den uppriktiga och naiva Yulia, å andra sidan visade de två huvudfavoriterna i landet list och passion. År 2013 gifte sig stjärnparet, ett år senare fick de en dotter, och hittills lever Kharlamov och Asmus lyckligt.

Angelina Jolie

Femme fatale gifte sig två gånger innan han filmade filmen «Mr. and Mrs. Smith». En av de viktigaste sexsymbolerna i Hollywood har alltid kännetecknats av extravaganta upptåg och uttrycksfulla uttalanden om ämnet kärleksrelationer. När filmskaparna 2004 bjöd in Jolie och den mest eftertraktade mannen på planeten, Brad Pitt, till huvudrollerna i den nya filmen, kunde de inte ens föreställa sig vilken bomb deras beslut skulle vara. Och vem kunde ha gissat att det i allmänhet ligger i makten att förstöra det vackraste Hollywood-äktenskapet mellan en skådespelare och stjärnan «Friends» Jennifer Aniston? Därför uppfattades rykten om Jolie och Pitts romantik på uppsättningen som ett PR-steg för att marknadsföra en ny film..

Tyvärr tänkte Aniston detsamma. Många år senare medgav hon att hon fick reda på sin mans affär en morgon genom att öppna en annan «gul» tidning. Den hittade fotografier där hennes man vilar med Angelina Jolie och hennes adopterade son Maddox i Kenya. Förresten, det fanns rykten i Hollywood om att Jolie själv arrangerade denna skytte, eftersom Pitt fortfarande inte vågade lämna familjen. Efter publiceringen hände allt av sig själv – Aniston ansökte om skilsmässa och botade länge sitt trasiga hjärta i sällskap med sin bästa vän Courteney Cox.

Jolie och Pitt kommenterade inte deras förhållande på ytterligare två år. År 2006 meddelade Jolie äntligen att hon väntade ett barn från skådespelaren. Under de kommande tio åren var frukten av Brangelina-facket tre naturliga barn och tre adopterade. Och i september 2016 ansökte Jolie oväntat om skilsmässa från Pitt.

I tre år nu har skilsmässoförfarandet och rättsliga förfaranden för vårdnad av barn pågått. Under alla dessa år har parets fans drömt om en återförening av Aniston och Pitt. Dessutom är hon också frånskild och fri igen.

Julia Peresild

Den blivande skådespelerskan flyttade till Moskva i början av 2000-talet. År 2007 träffade hon Yevgeny Mironov, som i sin tur introducerade henne till regissören Alexei Uchitel. Julia spelade i sin film «The Captive», och hennes karriär gick upp. Men Peresild och lärare kopplade sedan inte bara till ett arbetsförhållande. Julia var inte generad av den 33-åriga åldersskillnaden eller av att regissören hade ett 30-årigt äktenskap med producenten Kira Saksaganskaya och två söner bakom sig. I nästan tio år bodde Julia i skuggan av regissörens riktiga fru, och under denna tid födde hon till och med två döttrar för läraren. Det är sant att faderns namn var noga dolt för allmänheten. Men hela hemligheten blir tydlig.

När rykten om deras romantik läckte ut i pressen och älskare i allt högre grad märktes tillsammans, gjorde Peresild ett uttalande: «Fadern till mina barn är Alexey Uchitel.» Regissören uppträdde till och med på sin dotters skollinje. Vad sägs om din fru? I 30 år har Saksaganskaya vant sig vid att den lysande regissören går till vänster och sedan återvänder till sitt hus i St Petersburg. Peresild bodde hela tiden i en lyxig lägenhet i Moskva (som enligt rykten också fick henne av läraren). Nu fortsätter Alexei att bo i två familjer och har inte bråttom att bestämma sig. Julia Peresild fortsätter att spela i filmer och uppfostra döttrar. Hur exakt alla tre deltagarna i denna kärlekshistoria kom överens är någons gissning..

Yulia Snigir

Stjärnan i filmen «Inhabited Island» och TV-serien «Great» daterade de vackraste och mest framgångsrika männen i filmbranschen. Hon hade en affär med kameramannen Maxim Osadchim, ett förhållande med skådespelaren Danila Kozlovsky och många fans. När information läckte ut till pressen att skådespelerskan var i en position undrade alla vem som visade sig vara barnets far. Julia hade inte bråttom att avslöja sina kort. Desto mer otroliga verkade nyheten att Yulia Snigir faktiskt var gravid med Evgeny Tsyganov. Även om skådespelaren inte var gift hade han bott med skådespelerskan Irina Leonova i många år och paret uppfostrade sex barn tillsammans. När det blev känt om romanen om Snigir och Tsyganov väntade Leonova sitt sjunde barn. Tsyganov åkte till Snigir från sin gravida fru. Och snart födde Yulia Snigir sitt åttonde barn. Historien om en kärlekstriangel med många barn sprängde Internet. Snigir kommenterade inte sitt första barns födelse i mars 2016. Men lite senare, tillsammans med Tsyganov och hans barn, uppträdde hon på filmpremiärer. Paret började också publiceras oftare, de märktes senast tillsammans vid prisutdelningen för Association of Film and Television Producers i slutet av mars 2019..

Elizaveta Boyarskaya

Skådespelerskan träffade Maksim Matveyev på uppsättningen av filmen I Shall Not Tell i Kiev. En kontorsromans började mellan skådespelarna, och redan vid premiären av filmen «Admiral» dök älskarna tillsammans. Allmänheten var inte medveten om att Matveev var gift med skådespelerskan Yana Sexte. Som ett resultat skilde sig paret, Maxim gifte sig med Lisa Boyarskaya, och 2012 hade paret en son. Maxim Matveev och Elizaveta Boyarskaya blev ett av de vackraste paren i rysk film. Yana Sexte var ovilliga att kommentera historien om skilsmässan, men några år senare träffade hon ny kärlek och födde en dotter. I en exklusiv intervju med antennen delade skådespelerskan ändå att hon och Maxim lyckades förbli vänner:

”Maxim är en underbar person, och jag också. Och så träffades två underbara människor och tillbringade en underbar period av livet tillsammans. Och då kunde alla klara av smärtan som behövde upplevas och kom ut ur denna svåra situation med minimala förluster. Men idag förstår du vilken lycka det är att vi har blivit nära och kära människor för varandra «.

Sienna Miller

Den amerikanska skådespelerskan träffade den brittiska skådespelaren Jude Law, som då redan spelade i Hollywood, under rollbesättningen för filmen «Alfie» 2003. Namnet Jude Law lämnade då inte de första sidorna i tabloiderna, inte bara på grund av hans vilda popularitet utan också på grund av hans hektiska personliga liv. Skådespelaren var gift med Sadie Frost, som födde Lowe två barn och bar ett tredje. Men hans berättelser om fest, romantik och försummelse av familjeansvar har gett honom ett rykte som en playboy och en fuskare. Lowe fångade upprepade gånger linsen på paparazzi tillsammans med den blonda Miller.

Efter en hög och svår skilsmässa från Jude Law började paret officiellt träffas, 2004 tillkännagav de sitt engagemang. Men redan i augusti 2005 avslutades förlovningen när Sienna Miller fick reda på förräderiet från de troende med barnbarns barnbarn. Detta hände emellertid inte direkt – information om hur älskare ibland grälar, sedan försonar, dök upp i pressen fram till november 2006, då skådespelarna slutligen slutade förhållandet. Efter fyra år beslutade Sienna Miller att gå in i samma flod två gånger – hon och Jude Law började träffa igen. Då hade Jude Law blivit far för fjärde gången från en flyktig romantik med en nyzeeländsk modell. Miller stängde ögonen och detta, jul 2009, träffades hon tillsammans med Lowe och hans tre barn från deras första äktenskap på Barbados. Äntligen övertygad om att endast graven skulle fixa puckelryggen, i mars 2011 bröt Miller upp med Jude Law. Nästan omedelbart började hon träffa musiker Tom Sturridge, blev förlovad med honom i december samma år och födde snart en dotter. Tyvärr föll detta förbund av Sienna Miller samman – sommaren 2015 gick paret ihop.

Anastasia Zavorotnyuk

Hela landet följde romanen av den «perfekta barnflickan» och producenten Maxim Shatalin i serien med samma namn i början av 2000-talet. Anastasia Zavorotnyuk och Sergei Zhigunov var ett så harmoniskt par på skärmen att ingen blev förvånad över att få veta mer om sin romantik på scenen. Förresten var Zhigunov vid den här tiden redan mer än 20 år gift med teaterskådespelerskan Vera Novikova och uppfostrade sin egen dotter och adopterade dottern Vera från sitt första äktenskap. Men passionen för den 35-åriga brinnande brunetten Zavorotnyuk var så stark att 43-årige Zhigunov skilde sig från Novikova 2007. Från 2006 till 2008 hade Zavorotnyuk och Zhigunov status som det vackraste paret i inhemsk showbusiness. Och våren 2008 slutade romantiken plötsligt..

Anastasia Zavorotnyuk, hösten 2008, gick lika oväntat för alla med konståkaren Peter Chernyshev, som hon fortfarande lever lyckligt med. I höstas födde Anastasia Peters dotter. Och Sergey Zhigunov, efter slutet av en sådan ljus och passionerad romantik, återvände till familjens barm. I oktober 2009 registrerade han till och med en allians med Novikova på registret..

Natasha Koroleva

Den framtida sångaren kom för att erövra Moskva från Kiev vid 17 års ålder och fick omedelbart en audition för kompositören Igor Nikolaev. Den 30-årige Nikolaev åtog sig att marknadsföra drottningen – hon är skyldig alla sina hits och duetter till hans talang. En romantik började mycket snabbt mellan Dolphin och Rusalka, under tiden Nikolayev gifte sig vid den tiden och uppfostrade en dotter. Men en skilsmässa och ett nytt bröllop följde snart. 1992, vid 19 års ålder, blev Natasha Koroleva hans fru. Den musikaliska föreningen var knuten ordentligt, paret var glada och berömda … Fram till 2001. Naturligtvis började problemen i familjen lite tidigare, när drottningen började dyka upp på sidorna i ryska tidningar med ett nytt fan – den heta stripparen Sergei Glushko. Drottningen kastade Nikolaev (som han inte misslyckades med att skriva en sång om) och kastade sig in i ett nytt förhållande.

Trots att paret Queen och Tarzan ser vackert och lyckligt ut erkände drottningen att hon ångrar vad hon gjorde för 20 år sedan. Hon berättade för Lera Kudryavtseva i programmet Secret for a Million att hon beundrar Nikolaevs första fru och beklagar den roll hon spelade i sitt liv:

”Igor hade en underbar fru. Till och med perfekt. Hon såg efter honom. Hon var hans bakre del, hon var redo att följa honom i eld och vatten. De är tillsammans med Igor från skolan. Och allt var bra med dem. Han drogs till våra stränder. Det här är hemskt. Det här är ett äckligt ögonblick i livet. Själv är jag fokuserad på det faktum att du inte kan bygga lycka på någon annans olycka, och det var så det hände. Igor Nikolaev och jag bodde tillsammans i tio år. Och alla Lenas tårar kom tillbaka till mig som en boomerang. Smärtan som jag orsakade henne kände jag helt på min egen hud «.

Dana Borisova

TV-presentatören och huvudstjärnan i Army Store var drömmen om ett stort antal ryska män. Hon hade dock inte bråttom att gifta sig antingen på toppen av sin berömmelse på 90-talet eller efter – i början av 2000-talet. År 2007 födde hon en dotter från en gemensam lag Maxim Aksenov, som hon senare gick med. 2015 gifte sig Dana Borisova oväntat med en affärsman som hon bodde i samma hus med. Hon var uppriktig över hur deras romantik utvecklades. Borisova sa att hon och Andrei Troshchenko hade känt varandra i tre år. Dana visste att mannen hade varit gift i åtta år, men hon och hans fru hade aldrig barn. Borisova bestämde sig för att något inte gick bra i deras förhållande och startade en affär. För TV-presentatörens skull skilde sig Andrei från sin fru i maj 2015, och i juni blev Borisova fru till en affärsman. Paret bodde tillsammans i Borisovas lägenhet med sin dotter, men det hastiga äktenskapet knäcktes snabbt. Paret grälade ofta och ett år senare ansökte Borisova om skilsmässa. Samtidigt skrev han ett uttalande till polisen om stölden av hans bil mot sin man. Andrey returnerade bilen, men makarna kunde inte återställa förhållandet.

Amber Heard

Den 32-åriga amerikanska skådespelerskan har fått berömmelse som en hjärtbrytare och en kvinna befriad i kärlekspreferenser. Hon träffade kollegor i filmbutiken och kom en gång till alla kvinnors dröm – Johnny Depp. Den 52-åriga Hollywood-legenden har varit i ett förhållande (men inte registrerat) sedan 1998 med sångerskan och skådespelerskan Vanessa Paradis. I 17 år kunde denna union inte förstöra missbruk eller statusen för Hollywoods Johnny Depps sexsymbol. I det civila äktenskapet mellan Paradis och Depp föddes två barn, och stämpeln i passet började verka som en onödig formalitet för både skådespelarna själva och allmänheten. Depp träffade Heard på uppsättningen av The Rum Diary redan 2011. Romanen fick fart: Johnny Depp lämnade familjen och gjorde tre år senare ett äktenskapsförslag – ett steg som han aldrig vågade ta med sina barns mor. Paret gifte sig i februari 2015, men ett år senare ansökte Amber Heard om skilsmässa. Hon kunde inte klara den upprörda livsstilen hos den eviga mobbaren Johnny Depp och hävdade dessutom att skådespelaren lyfte handen till henne. Den skandalösa skilsmässan gjorde inte bara Johnny Depp i konkurs, utan förstörde också hans rykte. Depp lämnades utan pengar och utan roller. Hans hälsa försvagades av det faktum att Hurd ansökte om skilsmässa bara tre dagar efter Depps mammas död..

Tvisterna varade i mer än ett år och slutade i skilsmässa 2017. Nu återställer Johnny Depp sin hälsa och sitt goda namn och bevisar att han inte höjde handen mot sin fru. Dessutom gav han domstolen 87 videobevis för att det var Hurd som slog sin man. Amber Heard spelar under tiden i filmer och fortsätter att bryta hjärtan – 2017 blev uppfinnaren och skaparen av Tesla, Elon Musk, hennes offer. Efter att ha brutit med Heard föll han i den djupaste depressionen, från vilken det, som Depp, var svårt att komma ut. Vanessa Paradis har under tiden återhämtat sig efter att ha brutit upp med Johnny Depp, upprätthåller vänliga relationer med honom och gift sig den 30 juni 2018 med regissören Samuel Benshetri.

Naomi Campbell

Under åren har den svarta supermodellen romanserat de mest framgångsrika männen i världen. Boxaren Mike Tyson, skådespelaren Robert de Niro, affärsmannen Flavio Briatore och en massa mindre stjärnor föll till hennes långa ben. Naomis förtrollande charm bleknade inte med åldern, och heller inte hennes aptit. År 2008 fick världen veta att Naomi hade ett öga på en miljardär utomlands. Nämligen på den ryska affärsmannen Vladislav Doronin. En panter som Campbell hade inga svårigheter att ta Doronin ur familjen: han glömde att tänka på sin fru Catherine, med vilken han tillbringade 20 år i äktenskap. Under tiden var Catherine med honom från 16 års ålder och födde en dotter.

Campbell och Doronin dök upp tillsammans på sociala evenemang och semestrade i de bästa orterna på planeten i sällskap med stjärnor som Leonardo DiCaprio. År 2012 slutförde Doronin en elegant herrgård på Rublevka med ett område på 2,5 tusen kvadratmeter för sin älskade.Men bröllopet skjöts upp. Anledningen till detta var miljardärens komplicerade skilsmässoförfarande: hans äktenskap med Catherine avslutades i USA, och hon hävdade hälften av den förmögenhet som förvärvats i äktenskapet. Med tanke på supermodellens ökända heta humör kan man bara gissa hur mycket ansträngning det tog för att hålla denna union säker. Som ett resultat slog Naomis tålamod och hon lämnade den rika brudgummen.

Britney Spears

Amerikas favoritflicka, sångaren Britney Spears visade sig vara långt ifrån så positiv i kampen för sin framtida make. Hon stödde historien om att skydda sig själv innan äktenskapet, och till och med en långvarig affär med Justin Timberlake förändrade inte hennes attityd till sex. Kanske var det bristen på erfarenhet i relationer med motsatta band som spelade ett grymt skämt på den naiva 23-åriga Britney. När sångaren träffade dansaren Kevin Federline våren 2004 verkade Spears bli blåst bort av de kraftiga känslorna. Flickan stoppades inte ens av det faktum att Kevin under deras bekantskap var i ett förhållande med skådespelerskan Shar Jackson. Dessutom var Jackson 8 månader gravid då. Senare sa Shar bittert att denna separation inte bara var ett brutet förhållande, utan att Britney Spears slog upp en riktig familj. Det var särskilt svårt för Kevins ex att se Federlines romantik med Spears sänds till hela världen i form av en realityshow..

Bokstavligen tre månader senare meddelade Britney och Kevin sitt engagemang, och i september 2004 var de redan gift. Britney Spears markerade omedelbart en paus i sin karriär, blev gravid och kastade sig i familjens lycka. I september 2005 födde hon sin första son och omedelbart rykten sprids om hennes andra graviditet. Så i september 2006 hade sångaren redan blivit mamma till två vädersöner..

Tyvärr fanns det inget lyckligt slut för Amerikas favorit. Två månader efter den andra födelsen ansökte Spears om skilsmässa och anförde «olösliga motsägelser». Istället för en prins i sin saga stötte Spears på en skamlös och självbetjäande manipulator. Federline lämnade omedelbart in ett motkrav med krav på vårdnad om två barn. Den röriga och skandalösa skilsmässan slutade 2007, men Spears mörka streck har precis börjat. Hon föll i depression, fördes bort av skadliga ämnen, gick flera gånger till rehabiliteringscentra. Hennes karriär kollapsade – Spears kunde inte uppträda, glömde hennes rörelser och ord och blev utpekad av publiken. För en olycka stod hon inför en verklig fängelse. Allt detta spelade bara i händerna på hennes före detta make, som så småningom stämde inte bara vårdnaden om barnen utan också betydande underhåll för deras underhåll.

Sångarens behandling och återgång till professionell form tog lång tid. Sakta men säkert återvände Britney till att spela in album och spela, fick chansen att se barn. Spears var förlovad flera gånger, men hon har ännu inte hittat personlig lycka efter det misslyckade äktenskapet..