7 kvinnliga brister som män är galen på

Mindre komplex, mer kärlek!

När vi väl insett att vi är ofullkomliga tror vi att män nu kommer att kringgå oss. Men det visar sig att detta inte alls är fallet, och några av våra brister verkar för det starkare könet vara väldigt söta och ofarliga. Vi berättar vilka.

Ljus prakt

I motsats till vår uppfattning gillar män lätt fullhet och feminina former. Därför är glansiga skönheter naturligtvis bra, men tro mig, ingen vill se Angelina Jolie i full klänning hemma. Som företrädarna för det starkare könet erkänner att de inte gillar smala skönheter, de vill se en frisk kvinna med sexiga kurvor bredvid dem. Tänk nu två gånger innan du bestämmer dig för att bli av med ett par extra kilo..

Efterlikna rynkor

Tro mig, lätta rynkor förstör dig inte alls, utan indikerar bara en lätt disposition och en glad karaktär. Dessutom försvinner mode för plastikkirurgi och överdriven passion för skönhetsinjektioner gradvis, och män föredrar nu naturlighet och naturlighet..

Kort växt

Kort statur är ett absolut plus. Han kan känna sig som en riddare bredvid dig och bära i armarna utan att bli trött. Verklig saga.

En stark, modig försvarare, så vill han känna sig bredvid dig.

Lätt slarv

Vi pratar inte om behovet av att helt sluta ta hand om dig själv och välja baggy outfits. Du måste verkligen vara försiktig, men som det visar sig att en alltför perfekt följeslagare kan orsaka kylning och förlust av intresse. Men en liten luddig, brist på smink och söta mysiga kläder gör sitt jobb och lockar män inte värre än en magnet.

Flärd

En seriös inställning till livet målar inte en bra hustru och en omtänksam mamma, men förmågan att lura sig och begå oseriösa handlingar som är inneboende i riktiga kvinnor gör dem ännu mer attraktiva och sexiga för män. Om du inte kan bestämma dig för något seriöst, börja med ett helt ofarligt – gå i månskenet, gå på bio för den sista sessionen eller äta pizza vid midnatt. Representanter för det starkare könet gillar verkligen denna lättsinnighet..

Naturlighet

Om du vill skratta och göra söta ansikten – fortsätt och var säker på att ingen kommer att skylla dig för det. Män gillar naturligt beteende och brist på krigsfärg. Betona därför bara din naturliga skönhet och var bara dig själv. Din utvalda kommer att uppskatta det, tro mig.

Utmärkt aptit

Nyligen har damer helt slutat njuta av mat och ser alltmer till att de inte får extra kalorier. Men enligt psykologer förenar ingenting människor som att laga mat och äta tillsammans. Män är nöjda med sin följeslagares goda aptit och på en undermedveten nivå tror de att en kvinna kan få samma glädje av sina smekningar.