7 feminina egenskaper som lätt lockar de bästa männen

De aspekter av din attraktivitet som du behöver för att outtröttligt utveckla i dig själv.

Någon gång djupt i min ungdom var jag övertygad om att vissa kvinnor bara hade tur i kärlek och att de hittade en bra man. Som det visade sig hade jag fel.

Med tiden insåg jag att det för kvinnor inte är en fråga om tur alls, utan hur de manifesterar sig i förhållande till män, hur de presenterar sig.

På vägen att veta detta insåg jag också att det viktigaste är att ständigt sträva efter perfektion. Jag håller med, det finns inga ideal. Men om du jobbar med dig själv varje dag, utvecklas, leta efter sätt att finjustera alla dina aspekter, utan att starta dig själv, vem är du, om inte den ideala kvinnan?

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad tränare, kvinnlig tränare, expert på valet av det perfekta paret för äktenskap och relationer, psykolog, författare till en effektiv algoritm för ett lyckligt äktenskap. Grundare av Europeiska äktenskapsbyrån.

Så var du ska börja följa din perfekta kvinna? Det finns sju huvudaspekter i den kvinnliga bilden som du behöver för att outtröttligt utveckla och stärka i dig själv., att locka seriösa män och sticka ut med en ljus blomma bland andra representanter för det rättvisa könet. Låt oss gå igenom var och en av dessa aspekter och kontrollera hur saker och ting är med dig personligen..

1. Extern överklagande

Det är så elegant, trevlig, välvårdad du är, hur du kan fånga utseendet på män. För denna nivå är det viktigt att skilja mellan kortsiktig och långsiktig attraktion. Självklart är det lika enkelt att fånga uppmärksamhet med ett iögonfallande omslag som att beskjuta päron. Men på nivån av ett omslag är det extremt svårt att locka en anständig man: se hur många vackra kvinnor finns. Därför, om män vill ha ett seriöst förhållande, dras de till de kvinnor som i utseende är så nära bilden av en dam som en mus, som utstrålar självförtroende, en känsla av stil och värdighet..

2. Harmoni mellan energitillståndet

Detta är din inre uppfyllelse, din personliga energikälla. Du ger denna energi så mycket som möjligt, sänder ljuset och värmen i ditt tillstånd, laddar alla omkring dig med positiv och glädje. Män letar efter denna näring bland kvinnor eftersom de inte hittar det i sin grova, svåra manvärld. Och om de gör det, vill de inte släppa mer och försöker bli mättade dag efter dag..

3. Kroppens språk och nåd

En man tittar på hur du rör dig, hur förfinad dina gester, rörelser, gång är. Allt spelar en roll här: både när du är i dynamik och när du bara sitter i en stol. Få kvinnor har detta trumfkort. Missa därför inte chansen att med glädje avancera flera positioner framför konkurrenterna i ögonen på beundrande män..

4. Behärskar kommunikationen med en man

Detta är ett av de djupaste skikten av interaktion med en man, när faktiskt relationer börjar byggas. Externa attribut är väldigt lätta att locka till, men om du bara stannar på den här nivån kommer din bekantskap som regel inte att hålla länge. Lär dig att vara intressant i konversationen, att ge näring åt en man intellektuellt genom att ge och ta emot komplimanger, beröra ämnen som avslöjar din personlighet från de bästa sidorna.

5. Känslor och deras uttryck

Tänk dig att dina känslor är en gåva till en man. Det som är viktigt här är inte så mycket som finns i lådan (din känsla) som själva förpackningen (hur du serverar den). Det vill säga du kan, som alla levande varelser, uppleva olika upplevelser – både positiva och negativa, det går inte att komma ifrån detta. Men hur de sänds avgör hur mannen ska acceptera denna gåva. En klok kvinna kan vara otroligt attraktiv och söt även i ilska. Vet du hur?

6. Sexualitet

Detta är inte den enklaste fysiken i utseende och beteende som kvinnor felaktigt anser vara kraftfulla vapen. Detta är inte sexöverklagandet hos korta kjolar och inbjudande svängningar i höfterna och nibbling av läppar med ett suddigt utseende. Detta är en subtil, elegant sensualitet i rösten, garderobens mysterium, en kattens plasticitet, som inte är så lätt att plocka upp. Krydda allt detta med förmågan att flirta utan hala tips, när vulgaritet förlorar sin talegåva och går i spår. Och en man fryser i en lätt yrsel från tillströmningen av vätskor av din sensualitet, oavsett hur långa benen är och vilken storlek i halsen.

7. Syfte och unikhet

Detta är den högsta nivån av en mans kunskap om dig. I det här skedet bör han känna din unikhet och ditt värde, vilket han inte hittade hos andra kvinnor. Detta är din medvetenhet om vad du vill ha ut ur livet och steg för att uppnå dina huvudmål. Visa att du inte bara hänger som en klocka i det här livet. Gör det klart att du är som en lyxig bil som med tillförsikt glider längs motorvägen till ditt öde, du vet din destination exakt och är redo att ta med dig en värdig, älskad följeslagare – din man, för att samlas för att lyckas förverkliga dig själv som kvinna.

Alla dessa aspekter beskrivs i detalj i min författares teknik «The Rose of Love, Femininity and Marriage.» I den hittar du också hur du kontrollerar tillståndet för var och en för dig, liksom effektiva sätt att stärka och utarbeta dem som behöver det. Föreställ dig en ros där några av kronbladen är svaga och vissna. Naturligtvis får hon omedelbart check och schackmatta från sina grannar, vars knoppar är starka och rika. Energisera dina kronblad varje dag och blom för att locka de bästa männen med lätthet.