10 saker som gör din man olycklig

Tillsammans med experter har vi samlat de främsta anledningarna till att din make är missnöjd med dig. Förresten, några punkter kommer att överraska dig.!

Utan tvekan, när du börjar bo tillsammans, försöker du göra allt för att din andra hälft ska känna sig bekväm och nöjd med livet. Men det visar sig ofta att oavsett hur hårt du försöker känner den utvalda inte lycka och visar med hela sitt utseende att detta förhållande är mer hårt arbete för honom än en trevlig bonus. Vi har sammanställt en lista över saker som gör att din älskade känner sig deprimerad.

1. Du laddar den så snart den visas i synfältet

Det spelar ingen roll om han återvände från jobbet eller bara var frånvarande från sin verksamhet, men så snart han dyker upp vid dörren försöker du omedelbart förmedla honom en viktig (enligt din åsikt!) Tanke eller ett annat uppdrag som kräver omedelbar implementering. Experter säger att detta inte är den bästa tiden att bli hörd eller skyndade för att uppfylla dina önskemål. En person ska åtminstone klä av sig och få andan.

2. Reta ständigt den utvalda och uttryck sarkasm

Utan tvekan stärker hälsosam humor relationer och för människor närmare varandra. Men om du ständigt håller reda på hans misstag och högt informerar alla om det, kan du vara säker, lycka och harmoni i familjen kommer inte att öka. Därför är det bättre att bjuda in dina troende att lyssna på en konsert med ditt favoritband, som förmodligen råkar vara i närheten, eller besöka en ny restaurang för att smaka på en innovativ meny istället för att leda på poäng och tävla i din egen intelligens. Förresten, vi har goda nyheter åt dig: om du fortfarande vill spendera tid tillsammans är allt inte förlorat och ditt förhållande kan sparas.

3. Håll alla samtal med barn

Naturligtvis tänker män också ofta på det faktum att det skulle vara trevligt att ha arvingar som kan fortsätta familjen (ja, det är väldigt viktigt för dem, oavsett vad de klagar för sig själva). Men om alla dina ämnen på ett eller annat sätt kommer ner till dina framtida barn, kan detta förstöra humöret och driva in i depression även den mest ihållande representanten för det starkare könet. Därför rekommenderar psykologer att diskutera huvudpunkterna (hur många barn du kan uppfostra osv.) Och dröja vid detta.

4. Glömde romantik

Psykologer säger att män också älskar romantik och komplimanger. Om du märker att din valda plötsligt är uttråkad eller vissen, kom ihåg förra gången du gjorde något sött för honom eller berömde honom för lite action. Kanske de egenskaper som tidigare lockade dig till din make, började med tiden uppfattas av dig som något vanligt, personen vill fortfarande höra att han fortfarande är lika kär för dig som i början av relationen.

5. Vi slutade se honom som en person

Många gifta par erkänner att de efter en tid slutade tänka på sin utvalda som en person med sina egna ambitioner och önskningar. Alla deras samtal reducerades främst till vardagliga frågor, medan makan saknade kommunikation om några andra ämnen. Det är viktigt att avslöja en man och motivera honom att vilja flytta berg åt dig..

6. Låt honom inte tala

Kanske känns du som familjens chef och visar med hela ditt utseende att det sista ordet är ditt, men psykologer rekommenderar inte att ständigt avbryta din man och ge honom möjlighet att fatta beslut och vara ansvarig för ditt förhållande..

7. Gör inte ett försök att vara på samma våglängd med honom

Att bo tillsammans är inte bara en ständig semester utan också dagligt arbete. Därför bör du inte bara införa skyldigheter för en annan. Det är viktigt att hitta vanliga hobbyer, eller, om du fortfarande gillar helt andra saker, respektera bara hans hobbyer och inse hur mycket det betyder för din valda.

8. Märkte inte hur vanor har förändrats

Både du och din man förtjänar jämlikhet i äktenskapet och måste öppet diskutera dina missbruk och vanor (inklusive sexuellt). Och det som var bra i början av familjelivet kunde förvandlas eller återfödas till något annat. Psykologer säger att detta är helt normalt. Du behöver bara prata om de förändringar som har inträffat under äktenskapets år och bestämma hur du nu kommer att relatera till varandras missbruk.

9. Tänk inte på hans känslor

Diskutera oftare med din utvalda hur han känner för vissa saker, vad han gillar och vad som gör honom besviken. Således säger experter att du kan lära dig mycket om dina trogna och kanske kanske äntligen lära dig att höra och förstå varandra..

10. Kan inte dela din tid ordentligt mellan arbete och familj

Naturligtvis har moderna kvinnor lärt sig att bygga en framgångsrik karriär, på inget sätt sämre än representanterna för det starkare könet. Men här är paradoxen: ju mer självsäker en kvinna känner sig på jobbet, desto mer olycklig ser hennes man ut. Psykologer är säkra på att detta beror på det faktum att sådana kvinnor inte kunde hitta en balans mellan karriär och familj, med företräde till arbete eller täta affärsresor, medan de hemma väntar på hennes uppmärksamhet och vård. Därför, om du börjar märka att du återvänder hem senare och senare, och din make blir mer och mer dyster och dyster, fråga dig själv om det verkligen är viktigare för dig att bevisa din professionalism för kollegor eller ledning, eller att visa din utvalda hur mycket du uppskattar och älskar honom..